Feldt transport kjøpte i februar 2019 transportselskapet Per Johansen Transport fra Per Johansen. Dette selskapet ble stiftet i 1983 og har siden opparbeidet seg til å bli en betydelig arbeidsplass og en kjent merkevare som man ofte ser på veiene i hele Norge.

Feldt forteller at hovedkunden er Coop Norge, men at de også kjører fisk for Mowi og andre eksterne kunder. Totalt har de i overkant av 20 biler i sving som sysselsetter rundt 35 ansatte. Av disse er 7-8 av dem bosatt i Herøy og Dønna. Rune forteller at næringen er konkurranseutsatt, men de håper selvsagt at de kan fortsette å vinne anbud slik at de får oppdrag.

Nytt kontorbygg
Nå er de i gang med å reise et nytt kontorbygg på Flostad. Her skal de ha kontor til sin egen bedrift, men de har også inngått avtaler med flere andre firma om utleie av kontorlokaler. Det nye bygget er ifølge Feldt på 240 kvadratmeter over to plan. Den ene etasjen skal leies ut til firmaet Bravask, men det er også fått gjort avtaler med andre firma.

- Jeg har fortsatt litt plass igjen som kan leies ut og er opptatt at man kan samle et miljø i bygget. Dette mener jeg er viktig, sier Feldt.

Planen er at det nye bygget skal stå ferdig 1. oktober.