Feiring før Herøydagan

side_13_ungdomsklubben1
Herøy ungdomsklubb feiret med grilling, "champagne", rosa hjertegotterier og glad musikk sist fredag. Og hva var det de feiret? Ungdomsklubben skal også være aktivt med på de kommende Herøydagan.
Fredag 20 juni ble den nye ekteskapsloven feiret i Oslo på operataket. Så i lys av at vi skal lage en film i sommer med det som tema bestemte vi i styret oss for å feire sammen med dem i Oslo.

Et glass "Champagne", rosa hjertegodterier, regnbuepynt, grand prix og annen glad-musikk og flere som pyntet seg med litt rosa stæsj gjorde at kvelden ble ekstra hyggelig.

Vi grillet også. Det var populært, og vi var veldig heldig med været. For det regnet før vi begynte og etter vi var ferdige med å grille. Men sola hadde bra timing med å komme når vi trengte den.

Det kom 62 stk på denne rosa kvelden som sikkert alle som meg ... sitter igjen med en del knottbitt:-)

Ellers vil jeg informere om at i sommer er klubben åpen tirsdager for 5. klasse (de som begynner i 6. kl) og opp til 20 år.

Fra 19.00 til 23.00. Fredager er det åpent for de nye 8. klassingene og opp til 20 år. Fra 20.00 til 01.00.

Til slutt vil jeg oppfordre alle fra 12 år og oppover til å komme på humorkvelden i aulaen på torsdag fra 18.00 til 21.00. Det blir stand-up, teatersport og ville sprell fra de samme damene som var her med "Ibsens engler". (Det blir kiosksalg i pausene.)

Da ønsker styret og jeg alle en god sommer.

Kristine Kleven
miljøarbeider
side_13_ungdomsklubben1
Thomas Bonsaksen, Leif Lundestad, Anja Albrigtsen, John Arne Svendsen, Annika Engevik, Maria Larsen, Sander Olsen, Sandra Edvardsen og Kristine Kleven.

Annonser