Feiring av trivselstiltak på Herøy omsorgssenter

Markering av trivselstiltak på Herøy omsorgssenter_1

Onsdag 17. juni ble det feiret at kommunen har gått til innkjøp av terrassevarmere, levegger og solskjerming på fire besøksområder i det flotte uteområdet på Herøy omsorgssenter.

I et nydelig sommervær ble det holdt en enkel markering for ansatte og beboere i den flotte sansehagen på Herøy omsorgssenter. Men på markeringen var også kommunens råd for eldre og funksjonshemmede.

- Jeg synes det er viktig å markere selv om det kanskje kan virke som en lten sak. Det er godt å se dere alle sammen, for det har vært ei rar tid i denne koronatida.

- Jeg har vært på besøk her som pårørende og kan bekrefte at mai har vært utrolig kald, og det har vært rart å møtes ute med pledd og masse påkledning. Under et besøk var det en annen pårørende som tipset meg om at det kunne være bra med en terrassevarmer og noen markiser for å holde varmen bedre. Ideen ble brakt videre og jeg må berømme administrasjonen og vaktmesterne for at de har fått dette på plass så fort. Det er viktig å markere de små gledene også, sa ordfører Elbjørg Larsen.

Under markeringen ble det delt ut is til alle og rådmann Geir Berglund framførte tre egenskrevede sanger i det flotte været.

Her er flere bildder og en liten filmsnutt fra arrangementet.

Markering av trivselstiltak på Herøy omsorgssenter_åpning
Her markeres det at kommunen har investert i terrassevarmere, solskjerming og levegger for å gjøre utebesøk mer komfortabelt når det ikke er så varmt ute. Det er enhetsleder Marit Reitan Kjemsås som ruller ut markisen mens ordfører Elbjørg Larsen erklærer uteplassene for åpnet.

  1 / 7 
 
Markering av trivselstiltak på uteplassene ved Herøy omsorgssenter 
Markering av trivselstiltak på uteplassene ved Herøy omsorgssenter
Enhetsleder Wenche Sæthre Jørgensen deler ut is til beboere og gjester.
 


Annonser