- Herøy idrettslag er 70 år og det ønsker vi å markere med brask og bram. Vi håper at folk kommer med godt humør og i sine fineste klær som seg hør og bør på en galla, sier leder i Herøy idrettslag, Kirsti iversen.

 

- Det er noen som skal få utmerkelser og det blir utdeling av premier til alle aktive i idrettslaget. Det er imidlertid viktig å huske at dette skal være en galla for alle medlemmer i idrettslaget og ikke bare de aktive, sier Iversen.

 

Ny Herøy IL drakt
Lørdag skal den nye drakten til Herøy IL vises for første gang, som en del av en mannekengoppvisning der det er meningen det skal vises fram ulike drakter som idrettslaget har hatt gjennom årene.

 

- Vi skal også vise bilder og det blir noen programinnslag. Kveldens programledere blir for øvrig Guro B. Hansen og Jenny Larsen, sier leder Kirsti.

 

Oppfordrer alle til å komme
Denne gang er alt gratis med enkel servering til alle. Dette skal være et arrangement for hele familien og jeg oppfordrer dere derfor til å ta med foreldre og søsken til idrettsgallaen på lørdag, som for øvrig også denne gang fungerer som lagets årsfest, avslutter Kirsti.

 

Herøy idrettslag
Herøy idrettslag har undergrupper i friidrett, badminton, bordtennis og fotball. I tillegg er det en egen gruppe som organiserer barneidrett for de minste ungene.