Fantastiske Herøydaga - tross regn

kvinner_paa_scenen
Årets Herøydaga blir av mange karakterisert som de beste noen gang med flere høydepunkter enn før. Og med minst like mye folk innom som tidligere. Det var positive tilbakemeldinger å høre om alt - unntatt været..
Sent søndag ettermiddag kunne herøydagskomiteen pakke sammen i trykk forvisning om at Herøydagan bare blir bedre og bedre - år for år.
 
Fra torsdag kveld da Herøydagan tyvstartet med kirkespillet Vaart Daglige Brød har kvalitetstilbudene kommet som perler på en snor.
 
Vi nevner i fleng:
Kulturkvelden fredag kveld med utdeling av kulturpris og kunstner, ny forestilling med kirkespillet fredag, kulturkafeer lørdag og søndag, fotballkamp på Herøy stadion (tap 1 - 2 for Brønnøysund), revy lørdag (to forestillinger), foredrag av Randi Skaug....
 
Det blir for mye å nevne alt, men vi kan bare kort ta med at det også i og utenfor bygdesamlinga foregikk ulike aktiviteter, som blant annet hesteriding.
 
Ikke minst lanserte Dagrun Grønbech boken "Kystkvinnene" her.
 
Også inne i Herøyhallen og utenfor var det hele tiden en rekke aktiviteter med mange ulike utstillere.
 
I løpet av dagen legger vi ut et bildealbum fra Herøydagan på vår facebook-side.
kvinner_paa_scenen
Herøydagskunstner Beate Lund Tronhus hadde, i tillegg til å pynte i og utenfor Herøyhallen, også dresset opp en rekke herøyfjerdinger i morsomme kreasjoner som paraderte og danset fra scenen.(Foto:Vigdis Jensen)
heroeydagskunstner
Og Beate Lund Tronhus hadde mye besøk på sin stand.
randi_skaug
Randi Skaug holdt et engasjerende foredrag søndag i aulaen.
hesteriding
Morsomt for de aller minste, men litt vått og kaldt i det sure været.
hoppeslott1
Herøydagsbrudeparet på vei ut av Herøyhallen og til kirka. Stor oppmerksomhet ble Lillian Bastesen og Ole Petter Johannesen til del.
1_brudeparade

Annonser