Leif Anders Wentzel og Gisle Børge Styve kom inn og tok publikum med storm fra første stund.

- Vi syns det er rørende at såpass mange kunne komme hit, fantastisk koselig, sier Gisle Børge og Leif Anders etter første sang.

Leif Anders er kjent fra blant annet 2. plass i «The Voice» og er en fantastisk allsidig sanger, som salen fikk nyte med god lyd og en fantastisk pianist. Pianisten Gisle Børge er blant annet kjent fra «Beat for Beat» og har i tillegg en flott stemme.

 Gikk i samme klasse
- Jeg er født på Raufoss, (det hyler fra salen), sa Leif Anders.

- Er det noen fra Raufoss her?, spurte Leif Anders publikum. Det viste seg da at det var en kvinne fra Raufoss i salen og at Leif Anders kjente henne veldig godt.

- Det er jo helt utrolig at jeg kunne treffe Eva her, som jeg har gått i klasse med i ni år. Dere klapper vel for at jeg har hatt ni år med skolegang, lo Leif Anders og startet med en flott sang fra Mjøsa.

Herlig underholdning
- Det var en utrolig flott konsert og dette er bare begynnelsen av Herøydagan, sa Henny Jørgensen med et stort smil om munnen til Herøyfjerdingen.

Det var mye flott musikk og de hadde god humor begge to, noe som fikk publikum til å sprudle av glede. En fantastisk flott begynnelse på Herøydagan. Og som flere poengterte da intimkonserten var ferdig så var dette bare begynnelsen på Herøydagan, og de gledet seg derfor til de neste dagene med mye fin underholdning.

Det ble solgt 110 billetter til konserten og dette er etter sigende ny rekord på intimkonserten som arrangeres på torsdag.