Saka har vært oppe til behandling i formannskapet tidligere. Da ville ikke flertallet gi klarsignal for en slik omdisponering.

Men Arne Thoresen klaget på vedtaket og nå var politikerne enstemmige om å gå for en slik omdisponering. Dermed satser Thoresen på å komme igang med helårs campingplass for campingvogner, bobiler og telt allerede til sommeren.

Trådløst nettverk - Tidspunktet for åpningen avhenger av når jeg klarer å få ferdig servicebygget og veien. Jeg starter arbeidet i februar, opplyser Arne Thoresen til Herøyfjerdingen.

Han satser på å bygge opp en rekke tilbud som skal gjøre det attraktivt å komme til Herøy med campingvogner og bobiler. Det gjelder blant annet trådløst nettverk slik at de som bor på campingplassen surfe på internett.

Thoresen satser om lag en halv millioner kroner på å bygge opp en attraktiv campingplass, et tilbud som vil gi ungdom arbeid om sommeren. Området han nå skal anlegge campingplass er på 15 mål.

Selve jorda skal være klar for å ta imot campingvogner og biler, mens Thoresen må få på plass vei og servicebygg.

- Hvis dette blir populært har jeg en rekke planer for å utvide tilbudet til de besøkende, men det får vi ta etter hvert, avslutter Arne Thoresen.

Campingplassen blir liggende et steinkast fra den meget populære "Rakelfjæro". Her er det ofte et yrende badeliv på gode dager om sommeren.