Får sponset lys i akebakken

1_akebakke
Det er dårlig glid i akebakken ved sentralskolens barnetrinn, men det blir bedre. Og da kan ungene glede seg over at det blir en godt opplyst akebakke de kan boltre seg i hele vinteren. Det skjer ved hjelp av et velvillig nærlingsliv.
Rektor ved Herøy sentralskole, Lars Olav Mogård Larsen, kan før skolestart - og i god tid før den første snøen viser seg - slippe en glad-nyhet:
 
- Vi har fått sponset lys i akebakken ved barnetrinnet av tre lokale bedrifter i Herøy, sier han tydelig fornøyd med tingenes tilstand.
 
Grøften er gravd
Allerede har graver Stig Edvindsen sørget for at grøfta til strømkabelen som Seløy Undervannservice AS har sponset er klar.
 
Selskapet YIT skal koble kabalen gratis og Seløy Sjøfarm har kjøpt inn to lyspunkter som skal sørge for godt lys hele vinteren gjennom.
 
Tar vi med at Herøy kommune selv setter opp masten, så er det hele i boks. Og den skal selvsagt settes opp slik at det fortsatt skal være trygt å ake ned bakken.
 
1_akebakke
Når det blir snø og mørkt ute kan ungene i Herøy glede seg over god belysning i akebakken ved sentralskolens barnetrinn.

Annonser