Etcetera søker hjelp til blomsterbutikken

Etcetera 2019

Tommy Eide i ETCETERA - botaniske utskeielser m.m. søker hjelp i butikken.

- Nå er det like før den hektiske vårsesongen starter og jeg ser at det ikke er mulig for meg å drive denne butikken uten mer hjelp enn jeg har nå. Så jeg søker etter en person over 18 år som kan tenke seg å være med på denne "Galskapen" jeg har satt i gang på Hestøya.

- Det blir mye jobb i de hektiske månedene når turistene invaderer Herøy, men det vil også være mulig med lengre friperioder når butikken er stengt om høsten og etter julesesongen. Arbeidet vil være mye fysisk med klargjøring av butikken hver dag, prising av varer, vanning av planter og selvfølgelig mye kundebehandling, skriver Tommy til Herøyfjerdingen.

- Den personen som kan tenke seg dette må ikke være redd for å snakke med ukjente folk og det er selvfølgelig en fordel om han/hun har erfaring med kunder tidligere. Arbeidstiden kan selvfølgelig tilpasses noe og jeg kan også være åpen for to personer som deler uken mellom seg.

- Og selvfølgelig må de som er ansatt her teste ALLE lakristyper slik at de vet hva de anbefaler til kundene, avslutter Eide.

De som er interessert kan ta kontakt med Tommy på tommyeide@yahoo.no eller tlf. 468 15 215.

ETCETERA - botaniske utskeielser m.m på Facebook

Annonser