Etcetera har åpnet igjen

Gjenåpning av Etceterea 04

Etter en velfortjent vinterferie har Tommy Eide igjen åpnet sin helt spesielle blomsterbutikk, som det nok ikke finnes maken til i hele verden.

Etter en meget hektisk periode rundt juletider har Etcetera holdt stengt helt siden nyttår. Planen var egentlig at Tommy skulle ta seg en tur bort, men nedstenging av landet førte til at han har holdt seg på Herøy og ladet batteriene. Torsdag 4. februar var butikken åpen, og da Herøyfjerdingen var innom strømmet det allerede på med kunder.

Trenger pauser
For alle som har vært innom butikken til Tommy er det lett å skjønne at det kreves enormt mye innsats for å holde driften i gang.  

- Mange synes kanskje at jeg stenger litt vel mye, men når jeg først jobber så jobber jeg hele tiden.  Jeg har fantastisk god hjelp av skoleungdommer, men jeg må nok allikevel passe på det meste. Jeg kjenner det derfor på kroppen etter hektiske perioder. Sommersesongen i fjor var det utrolig mye folk innom, og jeg tror det blir slik i år også, sier Eide.

Eget julerom og nytt toalett
Før jul åpnet ETCETERA - botaniske utskeielser m.m., som butikken egentlig heter, et eget julerom som bare må oppleves. Tommy har ikke det eksakte tallet, men han anslår at det henger rundt 1400 julekuler og stjerner og blinker i taket. Vi kan jo bare tenke oss hvor mye jobb det er å henge opp alle disse kulene.

I det siste har han også fått bygget et eget handicaptilpasset toalett som skal være åpent hele døgnet. Toalettet er selvsagt dekorert i samme stil som det helt spesiell toalettet han har inne i butikken. For de som ikke har vært der kan dette være verdt turen i seg selv.

- Jeg trenger noen flere lysmansjetter og dersom det er noen som har noen liggende er jeg svært interessert i disse. På grunn av stor brannfare skal man jo heller ikke bruke slik lenger, sier Tommy.

I tilknytning til det nye toalettet er det også laget en uteplass som det skal komme utemøbler på etter hvert.

På sin Facebook-side reklamerer Tommy med masse flotte planter og egen Valentine-lakris så det er bare ta turen innom for de som vil.

Åpningstider:  
Mandag- Fredag 09.00-18.00
Lørdag 09.00-17.00
Søndag stengt til ut i juni

 

Gjenåpning av Etceterea 04
Et eget julerom er nå tilgjengelig hele året.
Gjenåpning av Etceterea 04
Gjenåpning av Etceterea 04
Nytt toalett er på plass.
Gjenåpning av Etceterea 04
Eget uteområde skal tas i bruk når det blir varmere i været.

  1 / 14 
 
Gjenåpning av Etcetera 
Gjenåpning av Etcetera
Julerommet.
 


Annonser