Kurt Arild har lang erfaring med sykler fra tidligere, selv om kanskje mange husker han best fra den tiden han drev med salg av båter i stor stil. Nå jobber han turnus på båt og har derfor en del fritid. Han har derfor etablert selskapet Nilsen Quickfix og ønsker nå å starte opp med sykkelreparasjoner.

- Jeg drev sykkelverksted i 13 år mens vi hadde Herøy Sport & Fritid AS, og la ned verkstedet i 2018. Etter stor etterspørsel fra mange ønsker jeg nå å starte opp igjen med sykkelreparasjoner igjen i løpet av mars, sier Nilsen

Starter litt forsiktig
Sykkelverkstedet skal han etablerere i garasjen hjemme og navnet blir «Veltepetter». I starten vil han ha ta seg mest av småreparasjoner og vedlikehold.

- Sykkelen din trenger vedlikehold, som alt annet. Den er satt sammen av mange små bevegelige deler, og jevnlig service på sykkelen er med på å forlenge levetiden. Sykkelen skal kunne brukes året rundt, under alle værforhold, og reparasjoner og vedlikehold gir deg da en trafikksikker sykkel. Vi tilbyr også henting og levering av sykkelen ved behov. Hva som skjer videre, og om det blir noen utvidelse, det tør jeg ikke svare på nå. Det er som jeg pleier å si, stien blir til mens vi går. Men salg av diverse sykkeldeler blir det, avslutter Nilsen.

For timebestilling kan du kontakte sykkelreparatør Nilsen på tlf. 477 54 666.