Charles har vært engasjert mer eller mindre sammenhengende med Herøyfjerdingen i snart 20 år, og han har vært selve symbolet p堓Herøyfjerdingen” Jeg (Svein Lundestad) vil takke han for den fantastiske innsatsen han har gjort, og jeg synes det er virkelig synd at han nå forlater sitt ”livsverk”. Samtidig vil jeg ønske han lykke til i sin nye jobb i Helgeland Arbeiderblad.

Det sier seg selv at det skal mye til for å erstatte Charles, men etter en tenkepause har jeg etter forespørsel allikevel valgt å si ja til å videreføre Herøyfjerdingen i tida framover. Jeg jobbet faktisk sammen med Charles da "Herøyfjerdingen" var et valgfag i skolen i 1993. Denne gangen var det en papiravis som ble laget på skolens kopimaskin.

Egentlig er jeg utdannet lærer, men har jobbet med IT-drift og support i mange år. De siste årene har jeg vært utleid fra Herøy kommune til Alstahaug kommune i 50 % av min stilling. Jeg har inngått i et team som drifter dataløsningene i HALD-kommunene (Herøy, Alstahaug, Leirfjord og Dønna)

Den resterende 50 % av min stilling har vært forbeholdt IT-support i Herøy. I praksis har det vært vanskelig å skille disse delene fra hverandre. Etter jul skal jeg kun jobbe i Herøy kommune.

Jeg er ikke ansatt som redaktør av Herøyfjerdingen, som noen kanskje tror, men jeg har sagt ja til å påta meg denne oppgaven.

Jeg har begynt å sette meg inn i Herøyfjerdingens rutiner og begynt å legge ut nyheter på nett. Fram mot jul er jeg nødt til å ta mye av dette arbeidet i tillegg til en ellers travel jobb. Dette blir nok en stor utfordring både faglig og tidsmessig. Jeg håper imidlertid at leserne skjønner at det nødvendigvis vil bli noe redusert drift fram mot jul.

Nytt design I tida framover vil det arbeides med å modernisere designet til Herøyfjerdingen samtidig som den skal flyttes over til en ny teknisk plattform. Dette arbeidet har allerede startet og er helt nødvendig på grunn av at dagens løsning har en del tekniske sykdomstegn.

Vi vil komme tilbake med mer informasjon om dette så snart det nærmer seg ferdigstillelse.

Tips Herøyfjerdingen skal fortsatt være en portal der herøyfjerdinger og andre interesserte kan lese om det som rører seg i kommunen.

For at vi skal lykkes med dette arbeidet er vi avhengig av at dere tipser oss om store og små saker som dere mener det bør skrives om.

Det er bare å ta kontakt på epost post@heroyfjerdingen.no eller på telefon 90 66 61 45.