Forestillingen "Gud hvor vi er dejlig" ble nok en suksess for Herøy musikkorps med gjester. Det var stor variasjon i låtvalg; vakre ballader som blant annet "Songbird" og "You're the inspiration" og låter med trøkk som et Michael Jackson potpurri spilt av korpset og "Sir Duke" og "Proud Mary". I tillegg var det også en dose dansebandmusikk og et nummer der Marian Brasøygård og Kjersti Vollan Isaksen spilte torader.

I tillegg til korpset deltok også et band på noen av låtene, det besto av Lars Olav Mogård Larsen, Jonny Birger Hanssen, Svend Morten Reinertsen og Svein Lundestad.

Gunilla og Ulrika
De to svenske Hollywoodfruene Gunilla og Ulrika spilt av Ann Kristin Lenning og Wenche Sæthre Jørgensen gjorde stor suksess og jubelen sto i taket da de entret scenen. De slo virkelig ut håret! At de kunne mer enn å være programledere beviste de da de sang "Aj aj aj det bultar och det bankar" av den svenske gruppa Schytts.

Dyktige gjesteartister.
Korpset hadde fått med seg Kristin Markås Mellingen, Geir Berglund og Einar Roan som solister på forestillingen og det klarte de med glans. De fremførte sanger av blant andre Stevie Wonder, John Fogerty, Chicago, Eva Cassidy og Leonhard Cohen. Et av høydepunktene var etter Herøyfjerdingens mening "Songbird" sunget av Kristin Markås Mellingen. Hun har en nydelig stemme.

Korpsets egne solister
Herøy musikkorps har ikke bare dyktige musikere, de har også medlemmer som spiller på andre strenger. Imponerende å se og høre hvordan de byr på seg selv, enten det er som sangsolister, dansere, stripper eller spiller torader.

Dansestunt
Korpsets dirigent Lars Olav er en svært kreativ mann, det er ingen hemmelighet. Denne gangen hadde han vært rundt på arbeidsplasser i kommunen og fått folk til å danse etter Abba-musikk. Dette ble presentert på storskjerm mens korpset spilte Waterloo. Et utrolig artig innslag på konserten og at mange har takt i kroppen er ihvertfall helt sikkert.

Jeg tror alle som var tilstede på forestillingen gikk hjem med godt humør og et smil rundt munnen. Vi gleder oss allerede til neste gang, håper det ikke blir så altfor lenge til.
 

 

 

.