Endelig løsnet det!

jonas1
FK Herøy/Dønna lyktes endelig og knuste Meløy hele 6 - 0 på Dønna kunstgressbane lørdag ettermiddag. Jonas Knutsen laget tre mål.
Endelig kom årets første seier for FK Herøy/Dønna.

Målene kom slik: 1-0 Ronny Jensen etter 32 minutter, 2-0 Jonas Knutsen i det 38. minutt, 3-0 Knutsen (55), 4-0 Jensen (67), 5-0 Knutsen (82), 6-0 Henrik Skog Tømmervik på overtid.

Etter 10 serierunder og kun et poeng, var det et hardt prøvd heimelag som skulle rette opp inntrykket lørdag på Solfjellsjøen. Trener Kenneth Karlsen gikk hardt ut etter kun 3 - 3 mot  Mossmo/Ytteren på heimebane for en uke siden og annonserte i media at han vurderte å trekke seg som trener.

Tirsdag gikk laget på enda et tap mot erkerivalen Sandnessjøen.

Lørdag måtte vi vente helt til det var spilt en god halv time før det første målet kom. Men derfra og inn var det ingen tvil om hvor seieren skiulle havna.

Etter storseieren var det en lykkelig trener  som lot seg intervjue av Helgeland Arbeiderblad.:

– Det har vært tungt å få baklengsmål i hver eneste kamp før vi har klart å sette sjansene våre. Nå hadde vi et stabilt og godt forsvarsspill den første halvtimen, og klarte å score først. Jeg tror det betydde en del, sier trener Kenneth Karlsen.

Og fortsetter rosen:

– Jeg pleier ikke å skryte av enkeltspillere, men i dag syns jeg Ørjan Paulsen skal få litt ekstra. Han gjør en prikkfri kamp som midtstopper, og det unge forsvaret vårt gjør en solid jobb.

De var med på å bygge opp under spillet framover på banen også, avslutter Kenneth Karlsen.

Andre resultater i 3. divisjon i dag lørdag:

Bodø/Glimt2 - Sandnessjøen 6 - 1 Bossmo/Ytteren - Fauske/Sprint 2 - 4 Stålkameratene - Innstranden 3 - 0
jonas1
Jonas Knutsen scoret tre mål da FK Herøy/Dønna endelig lyktes og slo Meløy 6 - 0 lørdag. Bildet er fra kampen mot Bodø/Glimt2.

Annonser