Herøy Flyktning og Integreringstjeneste vil sende en hilsen med stor takk til alle dere som har gitt bort så mye fine klær, tepper og utstyr til flyktninger som er kommet til oss.

Vi har fått inn veldig mye, og det vil fortsatt være behov fremover. På grunn av litt begrenset tid og ressurser til akkurat dette, så håper vi flere vil bruke Flyktning og Integreringstjenesten og Kjøpes/selges/gies bort i Herøy sine side på Facebook, til å legge ut bilder av det dere ønsker å selge/evt. gi bort, slik at de som har behov, kan ta direkte kontakt. Vi hjelper de med å forstå informasjonen fra kjøp og salg sider, og vi tipser om det som ligger ute.

På denne måten sikrer vi også litt bedre integrering og flere vil få kontakt med de supre menneskene vi er så heldige å møte gjennom jobben vår, og som på mange måter beriker vår hverdag. Vi vil også fortløpende legge ut på vår Facebookside, dersom det er konkrete ting vi vet det er behov for, sier Dahl Jørgensen.

Håper på kleskafé etter jul
Vi håper også at vi etter jul, i samarbeid med Møtestedet og Herøy Frivilligsentral, kan komme i gang med kleskafé på Fellesstua igjen. Foreløpig kan vi minne om åpen kafé førstkommende fredag, fra kl. 11 til 14

Så igjen - tusen hjertelig takk for alt dere har bidratt med og som vi håper dere vil fortsette å bidra med - det gjør en forskjell, og det genererer takknemlighet i mange ledd.

Vi ønsker alle en riktig fin adventstid.

Hilsen Herøy Flyktning og Integreringstjeneste