Herøy Fiber og Noraxess er i ferd med å levere varene.

Signaler til TV og PC
5. april ble fiberkabelen dratt i land på Flostad og arbeidet med å trekke den ut til noden ved Herøyhallen har pågått noen uker.

I går kveld klokken 19.00 kunne salgs- og markedssjef hos Noraxess Jørn Henriksen konstatere at fiberkabelen forsynte Herøyhallen med nettverk.

En TV på Noraxess sin stand mottar sine signaler via denne kabelen, og selskapet også satt opp et begrenset trådløst nettverk i Herøyhallen.

På stand under Herøydagan
Lørdag og søndag under Herøydagan vil representanter fra begge selskapene være til stede i Herøyhallen for å gi deg all informasjon du måtte ønske.

- Vi kjører bare halv kapasitet nå, tilstrekkelig for å demonstrere hva vi tilbyr under Herøydagan.

Får prøve
Vi vil også ha en pc stående på stand slik at folk kan få surfe litt, og folk kan også få trykke på fjernkontrollen til TV'en for å prøve mulighetene.

Vi vil også gi all den informasjon som er ønskelig, sier Jørn Henriksen til Herøyfjerdingen.

Vinn gratis tilknytning og HD-mottaker
Brosjyren Noraxess har laget vil være tilgjengelig på standen, og fra denne har de laget fem spørsmål som folk kan svare på.

- Søndag trekker vi ut en vilkårlig vinner blant de som har svart riktig. Denne vinner gratis tilkobling verd 5.450 kroner og en HD-mottaker verd 1500 kroner.

Abonnement
Alt vinneren må gjøre selv er å tegne abonnement, forteller Jørn Henriksen som legger til at det bare er fastboende i Herøy som kan vinne gratis tilknytning.

Altså gjelder ikke denne muligheten folk med fritidshus eller hytte i Herøy. 

På standen vil Noraxess og Herøy Fiber kunne vise deg både dekoder, boksen som samler signalene til TV, PC og eventuelt IP-telefon.