Elin Hanssen - ny rådgiver i banken

helgeland_sparebank_elin
I dag hadde Elin Karina Hanssen sin første dag i jobben som rådgiver i personmarkedet hos Helgeland Sparebank avdeling Herøy. Lokalbanksjef Roar Myrstad er glad for å ha fått Hanssen med på laget.
Det er ikke hver dag at det blir ansatt nye personer i en bank. I dag var imidlertid en slik dag.
 
Etter vel 10 år ved NAV-kontoret i Dønna, de siste to og et halvt årene som leder, følte Elin Karina Hanssen at hun var klar for noe annet.
 
Og i dag var hun på plass i Helgeland Sparebank i Herøy som ny rådgiver i personmarkedet hvor hun skal hjelpe kundene i spørsmål om lån, forsikring, fond og pensjon. Blant annet.
 
- Dette ser veldig bra ut. Jeg er blitt flott mottatt av de andre ansatte og føler meg velkommen her. Jeg har trivdes med å pendle til Dønna, men i dag var det jo flott å kunne sykle til jobben, sier Elin Karina Hanssen.
 
En del til felles
Hanssen har økonomisk administrativ utdanning, men har ikke tidligere jobbet i bank.
 
- Men denne jobben har en del felles med jobben innen NAV.
 
Ikke minst gjelder dette med hensyn til sykeavbrudd og selsvsagt saksbehandling og utredning for kundene, sier Hanssen som sitter i møte med lokalbanksjef Roar Myrstad når Herøyfjerdingen banker på.
 
Jobbe med mennesker
- Og ikke minst dette at begge jobbene handler om å jobbe med mennesker, legger lokalbanksjef Roar Myrstad til.
 
Elin Karina Hanssen overtar med dette etter Anne Berit Hanssen som etter 25 år i banken sluttet 1. april.
 
Helgeland Sparebank har etter at to rådgivere sluttet i Sandnessjøen gjort noen endringer for å kunne betjene kundene i hele HALD-området bedre.
 
Rokkeringer i staben
Dermed har tidligere lokalbanksjef Roger Hansen nå kontor i Sandnessjøen, mens Roar Myrstad er lokalbanksjef i Herøy.
 
Han blir å treffe på kontoret i Herøy to til tre dager i uka.
 
Helgeland Sparebank har i dag 16 avdelinger i 14 kommuner på hele Helgeland og Roar Myrstad legger til at banken satser og vil bli å regne med i Herøy framover.
helgeland_sparebank_elin
Lokalbanksjef Roar Myrstad kunne i dag ønske velkommen til Elin Karina Hanssen som ny rådgiver i Helgeland Sparebank Herøy.

Annonser