Konserten torsdag var opprinnelig tenkt å skulle holdes på Dønnesfjellet, men dårlig vær den siste tiden gjorde at konserten ble flyttet inn i Dønnas nye stortstue, Dønnahallen. i de siste årene har det vært en tradisjon at Nordnorsk Lederutvikling samarbeider med Brygga og Dønnes Fjellstue om en stor konsert i Dønna kommune.

Selv om rammene rundt konserten denne gang ble noe mindre spektakulær enn på Dønnesfjellet ble konserten på ingen måte noen nedtur for publikum. Bjørn Eidsvåg har mange trofaste tilhengere og under konserten i Dønnahallen fikk folk full valuta for pengene.

Mange kjente og kjære sanger
Bjørn Eidsvåg er en meget dreven og produktiv artist som har holdt på helt siden 1971. Han har en imponerende produksjon bak seg og 21. oktober  slipper han sitt 25. album, som heter "Far Faller"

Under konserten torsdag kveld fikk publikum servert mange av de mest kjente og kjære sangene til Eidsvåg og dette satte nok publikum stor pris på. Bjørn Eidsvåg presentete også en ny sang fra sitt nye album som kommer i oktober. Låten "Under radaren"  beskriver en mann som vokste opp på barnehjem og hele livet hadde et ønske om å være usynlig. Han omtales derfor i teksten som Stealth-mannen etter systemet som gjør blant annet fly usynlig på radaren. Eidsvåg klarer nok en gang å formidle en historie på en glimrende måte gjennom sine tekster.

Terningkast 6
Publikum fikk oppleve en opplagt artist som i tillegg til å levere musikalsk også krydret konserten med mange gode historier. Han fortalte, til stor latter fra salen, at dette var den nest siste konserten i en rekke på 30 i sommer og at de andre konsertene kun hadde vært øving til Dønna-konserten. Konserten var dermed dømt til å få terningkast 6 av kritikerne, noe undertegnede selvsagt er enig i.

Dyktige musikere
Bjørn Eidsvåg er kjent for å plukke musikere på øverste hylle når han er ute på turne og det har han også gjort denne gang. Nydelig samspill og gode soloprestasjoner gjorde konserten til en fin opplevelese.

Alt i alt en glimrende konsert som førte til stående applaus og to ekstranummer mot slutten av konserten som varte i over en og en halv time.