Christian flyttet fra Herøy til Oslo i 2006 og begynte sin karriere som DJ og musikkprodusent i 2009. «Chris Vivianos» tekniske ferdigheter som DJ og i senere tid hans produksjoner har gjort han til en svært etterspurt artist. Han reiser derfor mye rundt i Norge og Europa og spiller på ulike steder nesten hver eneste helg. Sist helg var han i Bodø og 2.juledag skal han spille for et utsolgt Meyergården Spektrum for 1000 festglade mennesker.

Eget musikkshow
Hver lørdag fra klokken 23 til midnatt vil nå «Chris Viviano» være på plass med musikkshowprogrammet «Late Night Session» på radiokanal NRJ. NRJ er Norges største kommersielle hitradio som du kan høre på de største byene i Norge via FM og nasjonalt via DAB+ og internasjonalt på nettsida NRJ.no.

- Programmet gjør jeg ferdig i forkant slik at det ikke skal gå ut over mine oppdrag som DJ. Jeg er stort sett opptatt med spillejobber fra torsdag til søndag det meste av året så det er full fart fra sted til sted. I programmet «Late Night Session» vil jeg spille remix av hiter og annen ny norsk musikk. Det kan nevnes at jeg slapp en låt for to uker siden som allerede har blitt spilt 175 000 ganger.

Feirer jula på Herøy
Christian forteller at han vil feire jula sammen med familien på Herøy og ser fram til noen rolige dager, med unntak av spilleoppdraget på Mo 2. juledag.

- Slik det har blitt nå har jeg dessverre vært nødt til å si nei til en del spilleoppdrag, men slik har det ikke alltid vært. Det har vært mye jobb og mange timer med gratisarbeid for å komme dit jeg er i dag. Det er ryktet mitt som selger og jeg må derfor gjøre en god jobb og levere varene uansett hvor mange det er som møter opp på arrangementene.

- Jeg stortrives med det jeg holder på med og føler at jeg er heldig som kan leve av hobbyen min, sier den dyktige DJen og musikkprodusenten fra Herøy.