Sylwia prater som en foss og viser velvillig fram sitt helt nye studio. Hun flyttet sammen med sin familie fra Polen til Herøy for rundt 8 år siden. I starten jobbet hun på fabrikken til Marine Harvest, men etter rundt 4 år startet hun forsiktig opp med sitt eget studio. Hun leide en periode et lite lokale i den gamle fløyen av rådhuset i Herøy, men måtte flytte ut da dette skulle tas i bruk til andre aktiviteter. Dette medførte nok at hun fikk litt ekstra fart på å realisert sin drøm om sitt eget fotostudio der det også var mer plass.

Fleksible åpningstider og mange kunder
Sylwia forteller at hun har fått mange kunder og at de kommer både fra Herøy og kommunene rundt.

- Jeg har fleksible åpningstider og kan ta imot kunder til forskjellige tider, også i helger hvis det passer best for kundene. Det er bare å ta kontakt med å bestille time. Jeg tar ale mulige slags bilder. Det kan være familiebilder, brudebilder eller passbilder. Barnebilder er også spesielt populære. Til dette har jeg fått inn mange fine barneklær som passer til unger fra nyfødt til rundt 1 til 2 år. Jeg kan også skrive ut bilder på en egen skriver, sier den engasjerte fotografen.

Sylwia forteller at hun også får mange henvendelser om å fikse gamle foto som er blitt ødelagt. Dette ordner hun i programmet Photoshop og kundene blir som oftest veldig fornøyde.

- Jeg har også mange forskjellige typer bakgrunner som kundene kan velge mellom, avslutter Sylwia.

Sylwia har egne side på Facebook og hjemmesiden www.sylwiaartfoto.com