Leder i ungdomslaget på Sør-Herøy, Roger Håland, forteller at laget har fått inn sponsing til arbeidet med totalt 80 000 kroner i penger og utstyr. - Vi har fått et komplett nytt kjøkken fra Norsk fisketransport, nytt gulv fra firma Brattli, takplater og isolasjon fra Næstby. Vi har også fått inn en god del pengestøtte fra lokale firma og Byggsenteret har stilt opp og gitt oss meget god service i arbeidet, forteller Håland.

Nytt kjøkken
- I første omgang er det kjøkkenet som blir totalrenovert med nye vegger, tak og gulv. Det skal settes inn ny kjøkkeninnredning og etterhvert skal det også lages kjølerom og monteres kjøle, sier Håland. - Vi er svært takknemlig for all støtte og en fantastisk velvilje til å stille på dugnad. Totalt er det hele 28 personer som har sagt seg villig til å være med i dugnadsgjengen. Dugnaden blir organisert på kveldstid og i helger med dugnadslag på 3-4 personer, sier Roger.

Videre planer
Etter at kjøkkenet er gjort ferdig er det også planer for å ferdigstille toaletter og skifte vindu, men foreløpig er det ikke planlagt når dette arbeidet kan gjøres, avslutter Roger Håland.