Mudringsforsøk Det begynner å bli grunt i småbåthavna og lørdag ble det gjort forsøk på å pumpe sand og slam fra bunnen av marinaen (mudring), men det viste seg at det utstyret som ble brukt ikke var helt egnet.

- Det må nok brukes kraftigere pumpe og litt annet utstyr hvis dette skal fungere, sier Einar Martin Nordnes De håper de skal kunne bruke massene ved en eventuell mudring til å bygge opp moloen til marinaen.

- Det er viktig å presisere at dette kun dreier som om forsøk. Dersom det skal drives mudring på skikkelig vis må det nok godkjenning til, sier Odd Arne Marthinussen.

68 båtplasser - Herøy Marina har nå totalt 68 båtplasser, men ikke alle er tatt i bruk enda. Vi mangler fremdeles tilbakemelding fra en del som har bestilt plass, sier leder Per Braseth til Herøyfjerdingen.

Viktig med kaffepause Herøyfjerdingen overvar kaffepausen, og det så ut som om dugnadsgjengen ikke trengte å komme sulten heim. En skikkelig dugnad er ikke komplett før man har orden på kaffepausen var de alle enige om.