Dilana er en kreativ jente som har mange interesser og talent. Hun har siden hun var 9 år gått i kulturskolen i Herøy og holdt på men sang og musikk. Mange har nok også hørt henne opptre i ulike sammenhenger. I tillegg til å være en dyktig sanger spiller hun også både keyboard, litt trommer og gitar.

Dilana forteller at hun så lenge hun kan huske også har vært interessert i å danse. I og med at kulturskolen nå har fått montert opp et stort speil har hun også fått øve skikkelig på dette i kulturskolens lokaler. Under bolystdagene som ble arrangert med folkefest i Herøyhallen i mars fikk vi også se henne med stort hell framføre en egenutviklet dans sammen med noen dansevenninner.

Liker å skrive
- Jeg liker også å skrive og kan tenke meg å fortsette med dette i tida framover. Til nå har jeg mest skrevet små fantasihistorier og noveller, men denne uka får jeg prøvd meg litt i Herøyfjerdingen og holde på med litt med avisskriving.

- Jeg vet ikke helt hva jeg skal satse på når jeg går ut av 10. klasse, men har enda et år å sjekke ut ulike muligheter, sier den kreative eleven Diana til Herøyfjerdingen.