Digitale julekonserter søndag

Digital julesending 2020_hemmelig julenisse

Søndag 20. desember kan dere følge kulturskolen i Herøy sin digitale julekonsert kl. 17.00 og senere på kvelden kl. 20.00 blir det ny konsert med diverse innslag i regi av Herøy kommune.

I og med at det i år er umulig å samle mye folk i kirka til tradisjonell julekonsert har Herøy kommune fått produsert to digitale sendinger som vises søndag 20. desember. Første konsert vises klokka 17 og da er det kulturskolens dyktige elever som skal få oss i julestemning. 

Senere på kvelden blir det vist en sammensatt julekonsert med en rekke lokale aktører. To programledere vil binde programmet sammen og vår spreke ordfører Elbjørg Larsen vil komme med en julehilsen. Kulturskolerektor Svein Ove Pettersen vil også framføre en egen julesang som dere kan glede dere til å høre.

Konsertene vil også bli liggende ute i ettertid på Youtube for de som ikke har anledning til å se dem direkte.

Konsertene er filmet og produsert av Sigurd Sjåvik mens det er Håkon Flatøy som har tatt seg av lydopptakene på musikkinnslagene.

 

 

Trykk på linkene nedenfor for å se sendingene på Youtube.

Her er en liten teaser med de to programlederne Ola Loe og Oddbjørn Lorvik som mange av dere nok også husker var i aksjon under vår digitale 17.mai-sending,

Hør Gaspar synge "O Holy Night" fra konserten med Lars Olav Mogård-Larsen på piano.

Digital julesending 2020_kor
Deler av det nystartede Herøykoret vil sørge for å få oss i julestemning.
Digital julesending 2020_Maja og Mari
Maja Gjengaar og Mari Haave Dvergsdal skal sammen med Marija Družijanić på piano framføre en fin sang i sendingen.

Annonser