Rådet for eldre, rådet for personer med funksjonsnedsettelse og kommunal ergoterapeut ønsker å invitere kommunens innbyggere til «Dialogkafe». Bakgrunnen for dette er at Herøy kommune skal utarbeide en temaplan for digitale helsetjenester i helse- og omsorgssektoren for perioden 2025-2028.

I årene som kommer vil det bli flere mennesker som har behov for tjenester, og færre ansatte som skal ivareta behovene. Det vil være nødvendig å ta i bruk nye løsninger og sørge for bærekraftige tjenesteforløp for å kunne fortsette å levere tjenester av god kvalitet. I tillegg må det jobbes målrettet med rekruttering.
Digitale helsetjenester handler om å kunne levere helsetjenester på en god måte, hvor man også inkluderer bruk av digitale løsninger. Målet er mer bærekraftige tjenester, god oppfølging og mer trygghet og selvstendighet for den det gjelder.

Gjennom dialogkafeen ønsker vi å få informasjon om hva som er utfordringer i dagens situasjon, mulige hinder som kan oppstå i fremtiden og forslag til gode løsninger og prioriteringer.

Vi møtes i kommunestyresalen den 8. mars kl. 11.00-13.00.

Det vil bli satt opp skyss med minibuss til og fra Flostad, for de som kommer reisende med ferje fra Brasøy/Husvær.
Gi beskjed på telefon 913 32 236 dersom du ønsker å benytte deg av dette tilbudet.