Dette tilbyr Herøy Fiber AS

2_FIBER_Hagen_og_Jens

Til samme pris som en abonnent på Aker Brygge vil herøyfjerdingene få internett, TV og IP-telefon til samme kvalitet. Du kan blant annet se fram til å surfe på internett med 10 til 100 ganger større hastighet, forteller Frank Hagen i Hagen Teleconsult og Jens Norum i Herøy Fiber.

Det er gjennom selskapet Noraxess at Hagen Teleconsult AS tilbyr internett-oppkobling som overgår alt vi i Herøy er vant til.

Kan streame filmer
- Du kan blant annet laste ned filmer raskere enn du klarer å se den, det vil si at du laster ned samtidig som du ser filmen, sier Frank Hagen for å illustrere hastigheten på nettforbindelsen som tilbys herøyfjerdingene. Rundt juletider håper Herøy Fiber å ha kommet så langt i utbyggingen av fibernettet i Herøy at de første kan være på internett. Vel å merke hvis ikke kulde og snø skaper for store problemer.

Internett er forutsetningen
Internett blir selve forutsetningen for å få TV via den etter hvert så berømte kabelen som i høst skal strekkes fra Sandnessjøen av Seløy Undervannservice.   Etablering for å få kabelen til huset ditt i tillegg til en boks man kan koble datamaskinen til vil i etableringsfasen koste 4.950 kroner. (se tabell til høyre)

Vær med når toget går
Her gjelder det å være med før toget går, for det er naturligvis mye penger å spare på å knytte seg opp til fiberkabelen mens folkene fra Hagen Teleconsult er på øya. Vil du ha en router for trådløst nett i huset koster denne 698 kroner. Har du router fra før slipper du denne kostnaden, sier Jens Norum og Frank Hagen til Herøyfjerdingen.

50 ganger raskere
Hvis du ikke vil ha mer enn nettopp internett blir månedsprisen 398 kroner i måneden for den laveste hastigheten i Noraxess sitt tilbud, nemlig 10 Mbps.   Men begrepet ”lav hastighet” blir i denne sammenheng feil, for dette er 10 ganger raskere enn de fleste herøyfjerdinger har i dag. Opplastingshastigheten blir da 50 ganger raskere enn dagens. 

Opp mot 100 Mbps
- Det vil være mulig å bestille hastigheter opp til 100 Mbps per sekund – og for næringslivet enda raskere. Det som de unge nettbrukerne som bruker nettet til spill kan merke seg er at for 100 kroner ekstra i måneden (498 kroner) får man 30 Mbps. Det vil si 30 ganger raskere fart enn de fleste har i dag. Prisen for 50 Mbps vil være 698 kroner og for 100 Mbps blir prisen 998 kroner i måneden.

TV-pakker
For de som ønsker TV-pakker blir prisen 259 per måned for en grunnpakke tilsvarende Norgespakken til bakkenettet. Inngangsprisen på 7138 kroner inkluderer både router for trådløst nett i huset og dekoder. Egeninnsats kan redusere prisen, opplyser Hagen og Norum.   For å se de ulike TV-pakkene kan du trykke HER

Kan fordele summen på et år
- Herøy Fiber vil legge opp til at kundene kan nedbetale denne summen over et år, slik at man unngår en så stor engangsbetaling, sier daglig leder i Herøy Fiber Jens Norum.   TV-tilbudet vil leveres av Homebase og består av en grunnpakke, i tillegg til at du kan velge ti andre kanaler fra en tilleggspakke. Hvilke TV-kanaler du vil ha bestemmer du derfor i stor grad selv, også i grunnpakken. Og med det også prisen.

Alt på samme faktura
Dersom du samler både telefon, internett og TV gjennom Herøy Fiber får du også en annen stor fordel, nemlig alt på en og samme faktura.  
- Det er et fåtall som har oversikt over hva de bruker på disse tre tingene i dag, når alt kommer på forskjellige regninger, mener Frank Hagen. Mest sannsynlig får du et betraktelig bedre tilbud til samme pris som i dag.

Konkurransedyktige priser
- Hagen Teleconsult tilbyr en pris som ville vært konkurransedyktig hvor som helst i landet og det tilbudet kan vi gi ute på en øy. Samtidig er vi antakelig den første kommunen på Helgeland hvor vi systematisk bygger ut i hele kommunen, og ikke bare i deler av den.

Et nett for framtiden
Og da har du et nett som vil takle alle de tilbud som vil komme i overskuelig framtid, avslutter Jens Norum og Frank Hagen.   Herøy Fiber AS kommer til å annonsere informasjonsmøter senere.

2_FIBER_Hagen_og_Jens
Frank Hagen (t.v.) og Jens Norum kan tilby internett vi aldri har opplevd i Herøy og som gir uante muligheter.
2_FIBER_priseks
Priseksempel med ulike alternative løsninger.
2_FIBER_homebase
Grunnpakken består av kanalene til venstre, pluss ti valgfrie kanaler til høyre. Les mer om dette i saken.

Annonser