Leder i Røde kors Herøy Bjørg Grande ønsket alle velkommen og overlot podiet til kulturskolens dyktige sangtalenter. Både Bjørg og enhetsleder Wenche S. Jørgensen er veldig fornøyd for at kulturskolen med Reidar Moursund i spissen alltid stiller opp for å underholde ved arrangementer på omsorgssenteret.

Etter taler og underholdning ble det servert kaffe og deilige kaker, og det var også anledning å kjøpe lodd. En fikk inntrykk av at de som var tilstede koste seg de par timene arrangementet varte.

Den røde benken
Benken ble levert flatpakket, og Bjørg takket Bjarne Nikolaisen for monteringen og Ellinor Olsen som har hatt den omfattende jobben med å male benken. Den trengte utallige strøk med maling før den ble bra nok.

Det var Arna Johansen som hadde det ærefulle oppdraget med å avduke benken. Hun er den i Herøy som har lengst medlemsskap i Røde kors.

Benken er plassert ved Herøy omsorgssenter og er godt synlig langs veggen. Røde kors presiserer at benken er for alle, uansett alder! Røde kors ønsker å skape møter mellom mennesker  for et varmere og mer inkluderende samfunn.

På benken står det "Sett deg ned. Slå av en prat", og vi sender denne oppfordringen videre.

Røde kors Herøy
Røde kors Herøy har bare 9 medlemmer, men samler inn betydelige midler i løpet av året. Pengene blir gitt til veldedige formål, og siste donasjon var på kr. 10000,- til jordskjelvrammede i Nepal. All ære til dem!

Se film om den røde benken her.