- Det blir en drøm å flytte inn her. Det er kjempefine leiligheter, stråler Malene Fossum og Line Kløften når Jens Norum og Anne Lise Gjengaar overrekker nøkler og tar de to unge kvinnene med rundt i begge leilighetene.

Flere klare innflyttere  - Malene og Line var blant de første som i fjor vår henvendte seg til meg for å få leie bolig hos HERBO, sier Norum og er like lykkelig for at den første boligen med fem leiligheter er klar for å innflytting.

I løpet av de første par ukene blir alle fem leilighetene tatt i bruk.

Men i morgen kan altså Line og Malene flytte inn i henholdsvis gårdsnummer 5 bruksnummer 621 hvor Malene får leilighet nummer 2, mens Line tar leilighet nummer 3 i bruk.

Har alt Begge har alt de trenger av møbler og kan fortelle at de allerede vet hvor de enkelte tingene skal plasseres. Malene forklarer og peker.

- Jeg har en stor sofa jeg er litt usikker på hvor jeg skal plassere. Jeg må prøve litt, sier Line som ellers har alt planlagt.

Gravide Og det er jo ekstra morsomt at det er to unge herøyfjerdinger som er de første og at de i tillegg snart skal øke innbyggertallet i Herøy.

Malene i løpet av noen uker, Line senere ut på sommeren.

Overleverte bygget Tidligere i dag tirsdag kunne byggeleder hos husleverandøren Næstby, Tor Åge Haugum, offisielt overlevere bygget til det kommunale boligselskapet HERBO og Jens Norum.

- Det føles godt å få det første bygget ferdig, sier en fornøyd Norum som har folk i kø for å få leie seg inn. 

Til sommeren skal de andre fire byggene stå ferdig, med enda 15 leiligheter.