Dårlig påmelding til båtførerprøven

jens_norum_baatfoererproeven1
Dersom ikke påmeldingen til Båtførerprøven som Herøy Båtforening har annonsert blir bedre, kan det bli mange bøtelegginger av herøyfjerdinger i sommer. Nå ber leder i foreningen Jens Norum folk om å kjenne sin besøkelsestid og benytte sjansen.
Fra 1. mai har du ikke lov å føre båt som er større enn åtte meter eller har motor større enn 25 hestekrefter.
 
Mange herøyfjerdinger har båter og har sikkert tenkt å bruke den nå som forholdene tillater båtliv. Men mye kan tyde på at politiet blir nødt til å bøtelegge mange for manglende båtførerbevis.
 
Fåtall påmeldte
18. - 20. mai planlegger Herøy Båtforening å arrangere Båtførerprøven, men bare et fåtall personer har meldt seg på til kurset.
 
- Nå må folk kjenne sin besøkelsestid og melde seg på. Vi gjør jo dette kun for at folk skal ordne seg tillatelse til å kjøre båtene sine.
 
Hvis ikke det er interesse for et slikt kurs vil ikke vi engasjere oss, og da spørs det vel om kurset blir blir arrangert i Herøy, sier leder i Herøy Båtforening Jens Norum.
 
Ta kontakt
I så fall kan de bli mye mer problematisk å skaffe seg beviset på at man har lov til å føre båt.
 
- Vi er klar over at tidspunktet kolliderer med en eksamen ved ungdomsskolen, men slik er det bare, sier Norum som oppfordrer herøyfjerdingene til å melde seg på.
 
Og det gjør man ved å ta kontakt med:
 
Jens Norum på telefon 95 80 54 31
Einar Martin Nordnes på telefon 90 05 97 50
 
 
Kurset vil koste 3.500 kroner og da er alt inkludert.
jens_norum_baatfoererproeven1
- Nå må folk kjenne sin besøkelsestid og melde seg på, sier Jens Norum, leder i Herøy Båtforening.

Annonser