Her er pressemeldingen:

DRIVE er en non-profitt sosial entreprenør og ideell organisasjon som fremmer tryggere lokalsamfunn gjennom å gi positiv drive og inspirasjon til unge. DRIVE gjennomførte FerieCamp i Herøy ei uke i sommer.

Årlig deler vi ut en pris for Årets rollemodell. Prisvinneren er en person eller gruppe utenfor organisasjonen som har bidratt til at vi har vært i stand til å skape gode resultater for barn og unge. Blant de tidligere prisvinnerne er Kronprinsparet.

Her er juryens begrunnelse for årets prisvinner:
Med Syv Søstre som kulisser i sør-øst var Herøy ett av stedene vi arrangerte FerieCamp i år.

Da vi sjekket interessen for FerieCamp blant landets kommuner var kommunalsjef for oppvekst og kultur i Herøy, Caroline Asphaug, den første som tok kontakt og var tydelig på at de ønsket tilbudet i kommunen sin.

Oppfølgingen fra Caroline da vi fikk tilskudd fra Bufdir til å arrangere FerieCamp i Herøy var forbilledlig, her er det mange ansatte rundt om i kommunene som har mye å lære av henne. Hun hjalp til med alt: Område til aktiviteten, overnatting for aktivitetslederne, markedsføring av tilbudet og rekruttering av ungdommer til FerieCampen. Hun møtte opp til første økta, og kom innom underveis for å forsikre seg om at vi hadde det vi trengte.

Vi fikk under oppholdet oppleve at kommunen har flere gode ambassadører. Slike bidrag fra kommunen før og under aktiviteten gjør oss i stand til å skape gode opplevelser for mange flere barn og unge.

Årets rollemodell er Caroline Asphaug, kommunalsjef for oppvekst og kultur i Herøy kommune.

Vi gratulerer!