Hallen var fylt av baller og leker som barna koste seg med, mens mange tok seg et sosialt treff i kantinen med marsipankake, kaffe, pølser og saft. 

Hovedlaget har gått til innkjøp av telt, beachflag og et messebord som prydet inngangen i hallen, og som vil bli brukt i mange anledninger i årene som kommer. Allerede neste år er det jo jubileum, hvor vi gleder oss til å feire hele 80 år med Herøy idrettslag! 

Håndball, fotball, badminton, friidrett, motorsport og idrettsmerket sto på stands og delte ut informasjon og ga de som kom innom en smakebit av idretten. Flere av gruppene hadde hengt opp fine bilder fra treninger og andre arrangementer, og det var flere utfordringer å bryne seg på. 

Badminton-fluene fløy over nettet og fotballene suste i målene. 

Motorsport-gruppen hadde med seg flere motorcrosser, noe som ble veldig godt mottatt av små og store. Ingrid Kilvær Nilssen hadde tatt turen hjem til Herøy for å være med på dagen, og viste fram friidretten. 

Mange ble med på quiz som inneholdt spørsmål fra idrettene, hvor gruppene hjalp til med fasitsvarene. Som gevinst ble det delt ut flere gavekort fra lokale bedrifter, og hele 10 gavekort på draktsett fra Trimtex (vi tar kontakt med vinnerne når nettbutikken er åpen). 

Det er fantastisk å se at aktiviteten tar seg ordentlig opp igjen etter pandemien, og det jobbes veldig godt i idrettslaget om dagen. Motorsport ble raskt en populær gren, og vi har endelig gleden av å fortelle at også volleyball nå har blitt en gruppe i Herøy IL. 

Barneidrett og volleyball hadde ikke anledning til å være med på idrettens dag denne gangen, men du kan lese mer om de på hjemmesiden vår: www.heroyil.no. Også hjemmesiden er nylansert, etter alt for lang tid uten. Selv om den ikke er helt ferdig enda så håper og tror vi at den kan bli veldig nyttig. 

Jeg oppfordrer alle til å gå inn på siden og lese om viktigheten av å faktisk være medlem i idrettslaget. 

Tusen takk til alle som bidro og tok turen innom idrettens dag, det var ei koselig samling! 

Tekst og bilder: Renate Kaspersen