Årets skolerevy har hentet inspirasjonen fra Facebook-sida «Det skjer på Herøy» og vil nok gjenspeile en del av de karakteren man ser der.

Det er Karina Mikalsen og Bente Karlsen som er kontaktlærere for årets avgangsklasse og de forteller at det er første gang de er med på dette. Av den grunn er de nok litt ekstra spente foran årets revy.

- Klassen består av 24 elever og alle skal være med. Vi gleder oss og håper å få fram masse latter. Til instruksjonen får vi hjelp av teaterinstruktør Kari Renate Nilsen i to uker. Vi har mange flinke foreldre som bidratt med å skrive revynummer, sier Karina og Bente.

I og med at flere av lærerne som har vært med på tidligere revyer nå er foreldre så kan vi nok vente oss mange artige nummer. Blant annet har Stian Prestø og Ann-Kristin Lenning denne gangen bidratt som foreldre. I tillegg har også lærerne Erlend Sjåvik og Kirsti Iversen skrevet revynummer. Noen av elevene har også funnet revynummer og laget danser.

- Det blir en blanding av dans, fine sanger og artige revynummer. Vi er greie med folk og mener dette skal være en snill revy, sier de to kontaktklærerne Karina Mikalsen og Bente Karlsen.

Vi vil ikke røpe noe av innholdet, men kan med sikkerhet love at den vil inneholde mange gode nummer som vil få fram latteren hos publikum. Tradisjonen tro vil nok blant aen del av våre folkevalgte også i år bli parodiert. 

Forhåndssalg på kiosken og Spar
Forhåndssalg av billetter foregår på Spar Herøy og Mix-kiosken. Det blir to forestillinger i Herøy skoles aula som begge starter klokken 18 torsdag 27. og fredag 28. oktober 2022. Det selges som vanlig billetter i døra dersom forestillingene ikke blir utsolgt på forhånd.