De unge revyskuespillerne har et stramt tidsskjema før premieren torsdag, men etter alt å dømme vil det nok bli en suksess denne gangen også. Skolen har en lang tradisjon med sine revyer, og har mange dyktige lærere og revyforfattere som sørger for at ungdommene får fram latteren på publikum år etter år. Denne uka er det naturlig nok hektisk aktivitet på skolen for å få alt ferdig, og til dette har de meget god hjelp av teaterinstruktør Kari Renate Nilsen.

Lærer og revyforfatter Stian Prestø forteller at handlingen tar utgangspunkt TV-programmet «Rikets tilstand» med Gerard Helskog som gikk på TV 2 for noen år siden.

- I revyen har programmet startet opp og de er ute og ser på tilstanden til kommunene i Norge. Nå har turen kommet til Herøy og Gerard Helskog blir gjennomgangsfigur i revyen. Vi vil bli tatt med på ulike ting som skjer, eller som kunne ha skjedd i Herøy, sier Prestø.

Prestø ønsker ikke å røpe for mye av handlingen, men forteller at det som vanlig blir en del musikknumre og at vi får besøk av dikterpresten Petter Dass i en eller annen form. Det vil også som vanlig bli sparket litt til våre nabokommuner. I tillegg til Stian Prestø har også lærerne Ann-Kristin Lenning, Erlend Sjåvik, Kirsti Iversen og Rita Hjelmseth skrevet nummer til revyen. Det er Stian og Rita som er kontaktlærere for årets 10. klasse.

Snill revy
- Som vanlig vil det nok også dukke opp noen politikere og noen fra administrasjonen. Det er ellers viktig å få fram at det er ingen som trenger å grue seg til å komme på revyen. Dette er en snill revy og det sparkes forsiktig. Revyen består av 22 nummer som er fordelt over to akter, sier Prestø.

Revyen settes opp torsdag 28. og fredag 29. oktober 2021 og begge forestillinger begynner kl. 18.00. Billetter forhåndsselges på Mix (kiosken) og Spar-butikken på Tenna og planen er at de skal komme i salg til kommende helg. Det selges også billetter i døra.

Nå er det ingen restriksjoner med tanke på smittevern og derfor regner arrangørene med at det kan være plass for rundt 250 personer til hver forestilling.

Det er forhåndssalg av billetter på Mix (kiosken) og Spar Herøy.

Plakat revy 2021 høst v07.jpg