Julekonserter med «Det runde bord»

Promo julekonsert med DRB 2020 - Herøy

Lørdag 12. desember og søndag 13. desember arrangeres det julekonserter i Herøy kirke og Nordvik kirke på Dønna med gruppa «Det runde bord».

Gruppa «Det runde bord» opptrådte første gang som oppvarmingsband i aulaen i forbindelse med konserten «Johnny Cash Roadshow» under Herøydagan i 2018. Dette er en gjeng som opptrer i mange ulike sammenhenger. Kristin Markås Mellingen og Cecilie Skagen er dyktige sangere som mange har fått oppleve på ulike arenaer.

I tillegg til Kristin og Cecilie består bandet av Johnny Birger Hanssen, Bjørn Pedersen og Roger Nyland på gitarer og mandolin. Trommer/perkusjon trakteres av Harald Storholm, mens det er Svein Lundestad som skal spille bass.

I fjor holdt gruppa julekonsert i Herøy skoles aula, men i år flyttes konsertene inn i Herøy kirke og Nordvik kirke på Dønna. Under årets konserter vil det bli et gjenhør med noen av sangene fra fjorårets konsert i tillegg til en del nye låter.

På grunn av smittevernbegrensninger med maksimalt 50 deltakere på hver konsert legges det opp til to konserter på hvert sted dersom det blir behov. Lørdag 12. desember er det satt opp konsert i Herøy kirke kl. 17.00 og 19.30 mens det søndag 13. desember er planlagt to konserter i Nordvik kirke på Dønna med samme tidspunkt.

Nummererte billetter selges på nett
For å gjøre konserten mest mulig tilpasset smittevernreglene selges alle billetter på nett. Det er lagt ut et kart over kirkene slik at alle kan velge seg den plassen de ønsker å sitte. Kirkerommene vil bli merket slik at det skal være enkelt å finne fram. Dersom det er flere fra samme familie som kommer til konsert kan de sitte tettere 

På linkene nedenfor kan det kjøpes billetter til konsertene i Herøy og Dønna:

 

 

Julekonsert med DRB 2020 - Herøy.jpg

Julekonsert med DRB 2020 - Dønna.jpg

Annonser