Chris ble kåret til «Årets barneveileder»

Chris ble årets barneveileder_Chris_red

Chris Magne Johansen ble torsdag 19. november kåret til «Årets barneveileder» av Nettverket for SFO.

Dette er fjerde gang det skjer en slik kåring. Vanligvis skjer denne kåringen under en samling med 5-600 deltakere i Oslo kongressenter, men på grunn av pandemien skjedde dette i år under en digital konferanse med 650 deltakere. Chris vant denne kåringen i sterk konkurranse med mange andre kandidater.

Det var SFO-leder Stine Mari Marthinussen som sendte inn nominasjonen der hun skrev:
Chris jobbet hos en attføringsbedrift før det ble SFO. Vi fikk spørsmål om han kunne få begynne som lærling hos oss, og det er vi så uendelig glad for at vi svarte ja til. I dag har Chris fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Han har gått ifra å være en stille, innesluttet "ungdom", til i dag å være en trygg, god voksen for våre barn på SFO. Han har uendelig med tålmodighet, og tar seg alltid god tid til å lytte og leke. Han trøster når det trengs, og han setter grenser når det er behov for det. Vi som jobber sammen med årets barneveileder setter stor pris på stabiliteten, de gode rådene og det gode humøret han har.  

Under den digitale kåringen var alle ansatte ved SFO på Herøy skole samlet for å følge den digitale konferansen. Chris var da den eneste som ikke visste at han hadde vunnet kåringen som «Årets barneveileder».

Overrasket og stolt
Chris forteller til Herøyfjerdingen at dette kom helt overraskende på han.

- Stine spurte meg for noen måneder siden om hun kunne foreslå meg og da sa jeg at det var greit. Jeg tenkte ikke noe mer over dette og hadde ingen forventninger om å vinne. Overraskelsen var derfor stor og jeg er selvsagt stolt over å ha vunnet denne kåringen. Det er jo også godt å vite at den jobben man gjør blir lagt merke til. Jeg ble jo ekstra rørt da jeg fikk se filmen de hadde laget. Man er jo ikke like flink til å gi ros bestandig og når man først får høre dette blir man rørt, sier Chris Magne Johansen.

Chris ble årets barneveileder_ASVO og SFO-ledere
Her ser vi Chris sammen med representanter fra SFO og Herøy ASVO. Fra venstre: Torill Hanssen (pensjonert SFO-leder), Stine Mari Marthinussen (SFO-leder). Jørn Moe (daglig leder Herøy ASVO) og Ragnhild Larsen (arbeidsleder Herøy ASVO).
Chris ble årets barneveileder_Chris og Stine venter
Chris og Stine følger spent med.
Chris ble årets barneveileder_ansatte på SFO
Chris sammen med rektor og ansatte på SFO. (Fra venstre: rektor Lars Olav Mogård-Larsen, Carina Bonsaksen, Stine Mari Marthinussen, Markus Hagen, Chris, Elise Olsen og Marit Pettersen.

Annonser