Lytt til «Radio Kulturskolen»

Kulturskolekonsert 05

Kulturskolen i Herøy er for siste gang ute med en ny sesong av «Radio Kulturskolen». 

Da er det på ny tid for «Radio Kulturskolen», en spilleliste med noen av innspillingene fra siste kulturskoleår. Som før presenterer elevene både seg selv og hva sangen heter. «Radio Kulturskolen» har vært på lufta om somrene de årene Reidar Moursund har vært rektor i kulturskolen. Moursund slutter nå i kulturskolen og blir pensjonist og blir nok garantert savnet av alle dem som har fått utvikle seg og blomstre under hans veiledning. Reidar står for kvalitet og det bærer også alle hans innspillinger og opptredener med sine elever preg av.

- Det har blitt mange innspillinger i kulturskolen gjennom de 11 årene jeg har tilbrakt der. Sett utenfra kan det kanskje se ut som dette har vært et stort satsingsområde. Men å spille inn sangene har bare vært noe som har kommet til slutt etter mange timers øving. Hadde vi ikke øvd, hadde vi heller ikke hatt noe å spille inn. Men jeg har et klart inntrykk av at både elever og foreldre har satt pris på å få opptakene på mail, og at det har vært lærerikt. Samtidig har elevene fått et fint innblikk i dette med innspilling. Vi snakker egentlig om tre forskjellige ting her: øving, konserter og studiojobbing, sier Reidar Moursund til Herøyfjerdingen.

Lagt ut på Soundcloud
I år som i fjor er «Radio Kulturskolen» lagt ut på Soundcloud. SoundCloud er en online audio distribusjonsplattform som gjør det mulig for brukere å laste opp, fremme og dele det de opprinnelig har laget av lydfiler.

Ved å gå inn på www.soundcloud.com kan du søke etter Kulturskolen i Herøy og høre sangene. Du kan også høre sangene ved å laste ned en egen app til mobiltelefonen.

Dere finner også «Radio Kulturskolen» i menypunktet Kultur på toppen av sida. 

Trykk på linken nedenfor for å høre sangene.

Annonser