- Vi møttes også for å trekke premier blant de som hadde gått alle 5 toppene i løpet av den første sesongen, som strakk seg fra 7. juli til 20. september.

- Det er et imponerende antall registreringer totalt på alle toppene i en relativ kort periode, og utrolige 75 personer som har gått alle 5 toppene. Et imponerende tall, og vi takker alle som har deltatt. Vi har skrevet i bøkene at «størst er helsegevinsten» og vi håper å ha bidratt til mange positive opplevelser for ivrige turgåere.

- Premien er en  flott vannkaraffel som har samme logo som er å finne på kassene. Den er laget av Ann Karin Endresen og Odd Arne Svinøy og bidrar til at også premien er et Øksningsprodukt.

- Heldige vinnere for 2016 er Marie Gullestad fra Oslo og Patrick Gullesen fra Øksningan. Vi gratulerer så mye!, skriver Elbjørg Larsen til Herøyfjerdingen.

Neste sesong er planlagt
Neste sesong «5 på topp i Øksningan» starter allerede den 30. april 2017 med «Valborgsaften». Vi lader da opp til ny sesong med «5 på topp» og markerer det med mat, bål og fest på «Drømmeplassen». Da er vi rustet og klar for nye turer fra 1. mai til 20. september, flere premier og god helsegevinst. Vi gleder oss!, avsutter Larsen.