Det er imponerende at Herøy skole i en årrekke har klart å få avgangsklassen til å sette opp skolerevy. Dette skyldes nok i stor grad at skolen har flere lærere som behersker dette faget og klarer å skrive gode revynummer. Med god hjelp av teaterinstruktør Kari Renate Nilsen får de også hjelp til å få maksimalt ut av ungdommene.

Årets 10. klasse teller bare 14 elever og da er det ekstra imponerende at alle sammen bidro på scenen i flere nummer hver. Det eneste klassen trengte hjelp til var kjøring av lyd og lys, noe som ble flott utført av Marcus og Thomas André fra fjorårets avgangsklasse.

Sang, dans og morsomme sprell
Revyen åpnet med et morsomt dansenummer der hele klassen bidro. Deretter overtok klassens «sangstjerne» Sofie mikrofonen og sang vakkert for forsamlingen før vi ble tatt med på mange morsomme sprell. 

Mellom revynumrene dukket det opp en noe forvirret kar som hele tiden var på jakt etter pokemon-figurer og da spesielt den kjente og ettertraktede «Pikachu», som til slutt dukket opp.

Selv om den store røde tråden ikke var på plass i årets revy fikk vi servert det ene nummeret etter det andre som virkelig fikk fart på lattermusklene. Litt uskyldig harselas med både nabokommuner, lærere og politikere ble det selvsagt, uten at det aldri gikk over streken.

Strålende fornøyd
Klassens kontaktlærer og primus motor for revyen, Kirsti Iversen, er strålende fornøyd med årets revy.

- Dette ble veldig bra og elevene skal ha all honnør for at de har jobbet iherdig for å få dette til. Flere av elevene har også vært plaget av sykdom og ett av numrene måtte også gå ut av den grunn.

- Vi er også fantastisk fornøyd med at folk støtter så godt opp om revyen. I tillegg til at veldig mange kjøpte billett solgte vi også lodd for imponerende 7500 kroner, sier Iversen.

På bildegalleriet nedenfor ser dere bilder fra årets revy.