Her er en pressemelding i forbindelse med konserten:

Søndag 8. november skjer det igjen. Korpmusikere på Helgeland blir orkester. Sammen med et titalls venner fra hele Helgeland (og Salten) inviterer Dønnahorn til stor konsert i Dønnahallen.

Det har blitt en tradisjon, og populært for flere andre korpsmusikere, at Dønnahorn inviterer venner med på en større konsert på høsten. Årets konsert har perler fra filmmusikk, Beatles, Disney og annen ”feel good”-musikk. Høstens konsert har fått det treffende navnet «Simply the Best».

Dønnahorns dirigent Stein Ivar Mortensens står for arrangementene som forvandler korpsmusikerne til orkestermusikere. Sammen med bandmusikere og vokalistene Janne Kjellevold Johansen, Sigrid Brennhaug, Hans Petter Kaggerud og Morten Leirvik vil det definitivt svinge i Dønnahallen. Det er plass til enda flere enn de om lag 500 publikummere som applauderte sterkt og lenge i fjor.

Som en liten påminning om at det tross alt er korps som er utgangspunktet for orkesteropplevelsen så vil også et titall av årets aspiranter i Dønnahorn være med på et av numrene. Men konserten byr på flere overraskelser. Dønnahorn med venner inviterer også til kafe i forkant av konserten slik at tilreisende og alle andre kan komme tidlig for å sikre seg plass. 

For Dønnahorn
Leonid Rødsten

Plakat Simply the best.jpg