De siste årene har skolens tiendeklassinger hatt for vane å sette opp en revy for å samle inn penger til klassens skoletur til våren med «Hvite Busser» og slik blir det også i år. Disse revyene har samlet fulle hus og de unge skuespillerne har ofte imponert med gode prestasjoner.

Årets revy består av hele 22 nummer fordelt over to akter og etter det vi har fått kjennskap til vil den nok garantert slå an i år også.

- I tillegg til klassiske revynummer vil det også bli både dans og sang med flere av klassens elever. Som dere skjønner er den planlagte fastlandsforbindelsen et gjennomgangstema og arbeidet med denne av en lokal entreprenør blir gjenstand for mange krumspring rundt omkring i kommunen og nabokommunen, sier lærer og en av revyforfatterne, Ann-Kristin Lenning.

Viktig med eierforhold
Elevene har vært med å skrive fire av numrene mens esten er skrevet av noen av skolens lærere, som etter hvert har skaffet seg god kompetanse på området.

- Jeg synes det er viktig at elevene får et eierforhold til det de gjør, noe som også ofte fører til at motivasjonen blir enda bedre. Alle elevene i klassen er med i revyen i ulike roller og det synes jeg er veldig viktig og riktig, sier Lenning.

Samarbeider med kulturskolen
-
I år har vi et samarbeid med kulturskolen og Reidar Moursund der han bidrar med kyndig musikalsk instruksjon og egne playback til sangnumrene så dette blir nok veldig bra. Siste uka før revyen får vi også profesjonell hjelp av teaterinstruktør Kari Renate Nilsen og dette setter vi umåtelig pris på, sier Ann-Kristin Lenning.

Vi ønsker ikke å avsløre for mye, men etter å ha tatt en sniktitt i manuset kan vi love at det vil bli mange gullkorn som garantert vil få fram latteren. Forestillingene vises fredag 6. november klokken 18.00 og lørdag 7. november klokken 17.00 i Herøy skoles aula.

Billettpriser  
Barn, til og med ungdomsskolen kr. 100,-
Voksne kr. 150,-
Familie (to voksne + barn t.o.m. ungd. skolen) kr. 400,-

 

 

 

Billetter selges i døra og forhåndsselges på Spar Herøy og Mix-kiosken i Silvalen.