Elbjørg Larsen i jentegruppa JeSS har sendt oss en rapport fra den siste turmarsjen som de arrangerer i denne omgang.

Jan Tore på gartneriet stilte innearealer til disposisjon sånn at det kunne stekes sveler og dette ble godt mottatt av turgåerne. Selvfølgelig med bålkaffe og saft til. I tillegg til å gå på fine stier på Staulen var det god stemning rundt bålet.

I gartneriet var det vårstemning  og flere benyttet sjansen til å handle.

På denne siste «finalemarsjen» ble det trukket flere vinnere. Hver deltaker som hadde gått fem eller seks marsjer ble behørig gjort stas på og i tillegg ble det trukket to vinnere fra hver turplass.  Så hadde man gått en marsj var muligheten der til å vinne. Premie til disse var en termokopp med logoen til «Friluftslivets år», samt påskriften «Nå er det din tur» og med bokstavene JeSS under (se bilde).

Av de som hadde gått alle turene ble det trukket ut to heldige vinnere av gavekort på Herøy Sport & Fritid.

- Men den største gevinsten er å komme seg ut og ha det trivelig sammen med andre i friluft, derfor er alle vinnere, sier Elbjørg Larsen.

 - JeSS vil takke alle flotte deltakere på denne reisen gjennom kommunen. Det har vært fantastisk å delta sammen med så mange entusiastiske turgåere og i tillegg blitt kjent på nye turstier i kommunen. Vi har 25 deltakere som har deltatt på fem eller seks av turene og det er veldig bra. «Friluftslivets år» pågår i hele 2015 og JeSS vil invitere til aktiviteter framover også. Følg med i Herøyfjerdingen eller JeSS sin facebook side, sier Larsen.

Dette er heldige vinnere som ble trukket ut og får JeSS sin spesielle kopp:

  • Sør-Herøy 15.februar: Torill Hansen og Sander Angell
  • Øksningan 1. mars: Janne Vold og Hans Rist
  • Seløy 15. mars: Hege Jahr og Frid Holstad
  • Tenna 29.mars: Matheo Leander Olsen og Elin Hansen
  • Åsen 12. april: Harry Nilssen og Kjell Karlsen
  • Staulen 26.april: Bjørn Are Hansen og Carina Bonsaksen

 Gavekort på MX-Sport ble vunnet av : Torill Hansen og Janne Vold

 - JeSS vil takke Spar på Tenna som har sponset kaffe og kopper på alle turene og Coop Prix som sponset oss på siste marsj med syltetøy, avslutter Larsen.