- Dette er den siste bålmarsjen i rekken av seks og «finalemarsj» i denne omgang. Denne søndagen klokken 12 skal vi være på Staulen, og vi lager bål ved Jakobsens gartneri, sier Elbjørg Larsen til Herøyfjerdingen.

- Her er det gode parkeringsmuligheter og i anledning turmarsjen vil gartneriet ha søndagsåpent fra klokka 12 til 16 der de blant annet har et ekstra godt vårtilbud på Stemorsblomster, sier Larsen.

- I tillegg til bålkaffe/saft blir det noe ekstra godt å bite. På Staulen er det mange fine turløyper både langs veien og i marka.

Ekstra oppmerksomhet
Jentegruppa JeSS lover at det blir mye ekstra oppmerksomhet på denne siste marsjen.

- Alle som har gjennomført fem av seks turmarsjer blir premiert. I tillegg skal det trekkes vinnere fra hver turmarsj i hver krets . To gavekort fra MX-sport blir også trukket blant deltakerne, sier Larsen.

- De som har bålmarsj-kortet og pannebånd må ta det med og vi håper selvsagt på mange glade turmarsjdeltakere denne gangen også, avslutter Elbjørg Larsen på vegne av jentegruppa JeSS.

Bakgrunn
I forbindelse med at det er "Friluftslivets år" i 2015 har jentegruppa JeSS tatt mål av seg til å arrangere seks turmarsjer i februar, mars.og april. 

Hver tur inneholder registrering, aktivitet, bålkaffe og sosialt samvær og alle turene går søndager klokken 12.

Startkontingent for voksne er kroner 20.-

Her er oversikt over alle turmarsjene:

  • 15. februar: Sør Herøy, Startskuddet går med utdeling av deltakerkort og pannebånd med JeSS-reklame
  • 1. mars: Øksningan
  • 15. mars: Seløy
  • 29. mars: Tenna
  • 12. april: Nord-Herøy
  • 26. april: Staulen, avslutning og noe ekstra