Siden starten i 1995 som et lokalt band har SIE GUBBA tatt steget opp som ett av landets mest etterspurte live-orkester.

De har spilt på alt fra samfunnshus, puber, hotell fra Finnmark til Agder, og er faste innslag om sommeren på landets største festivaler. Bandet særpreges av countryrock-låter på dialekt, og bruker fela som ett bærende instrument i lydbildet.

I 2011 hadde bandet stor suksess med albumet ”Alt du vil ha”, og det grenset til skandale da de nesten vant MGP. Dette var den tredje utgivelsen på rad siden 2008 som solgte til gull, og tok bandet helt til topps på VG-lista.

Norgesturneen sommeren 2011 ble utsolgt.

Feirer 20-årsjubileum i 2015
«Sie Gubba» har runddag i 2015 og dette vil ikke gå upåaktet hen.

Noe av det fansen kan glede seg til er live-CD og live-DVD, som ble innspilt på Tydalsfestivalen sist sommer. En ”best-of” samling av låter fra de tre siste studioplatene ”Hemafrå” 2009, ”Alt du vil ha” 2011 og ”Veien vi ska gå” 2014. Som bonusmateriale blir platekjøperne servert låtene ”Fjellrypa” fra 2000 og ”Sånn e`livet” fra 2006, begge gåsehudfremkallende publikumsfavoritter på en SIE GUBBA-konsert. CD og DVD utgis samlet.

I tillegg til et heidundrende live-gjenhør med «Sie Gubba» -highlights serverer også bandet ferskvarer på plata. Låta ”Ta mæ med”, som omhandler ett bandets favorittema gjennom 20 år: kvinnfolk… noe som igjen beviser at bandet fortsatt har viriliteten i behold.

Plata er tatt opp rett fra miksebordet, og dette uten pålegg og dikkedarier i studio i etterkant. Bandet har forsøkt å få frem stemningen, trøkket og allsangen som kjennetegner deres konserter. Dette er deres tiende plateutgivelse.

Idrettslaget står som arrangør
Det er Herøy idrettslag som står som arrangør og festen varer fra klokka 22 til 02.

Arrangørene har laget en egen arrangementsgruppe på Facebook som dere kan følge med på.
Trykk her