Forestillingen starter med et godt innøvd dansenummer til «The Fox» der vi får se mange artige krumspring av både reven og andre figurer.

Vi får servert flere flotte sangnummer før vi får en monolog som er basert på avissaken om fiskeren som nekter å bruke redningsvest, godt spilt av Sondre Hagen.

Husvær «egen kommune»
Et av de numrene som skapte mest latter i salen var konstitueringen av Husvær som egen kommune. Her blir både den ene og den andre av de som har vært i mediebildet tatt på kornet. Husvær danner i sketsjen en allianse med Brasøy og vi får blant annet møte Inge og Bent Skauen, Oddrun Dahlheim, Bjørn Økern og Tone Toft. Sketsjen topper seg når den lokale fargeklatten Monika, dyktig spilt av Camilla Nilsen, blir «president». Vi lar oss også imponere over Emma Jakobsens tolkning av danske Inge Skauen.

Jens Stoltenberg sitt besøk i Brasøy i sommer har også fått plass i forestillingen. Det blir blant annet lagt planer for storflyplass i Brasøy og selvsagt også tid til en tur innom nypuben. «Monika» er selvsagt også med og skryter av at på puben er det alle rettigheter.

- Coffee? Tea? Me ?, sier hun til krampelatter fra publikum.

Spektakulær bru
Dønna kommunes ide om bru fra Bjørn til Sandnessjøen slipper heller ikke unna revyskapernes søkelys. Det er ikke måte på hva de fantasirike dønnapolitikerne planlegger den skal inneholde. Brua skal i følge planene både inneholde egen frisørsalong, eget verksted og en liten bensinstasjon.

Mangel på politibetjenter og kommunens innføring av 12-timersvakt har også fått sine egne nummer.Turid på lensmannskontoret blir utnevnt til konstituert betjent og pleierne på sykehjemmet viser stor kreativitet i sin iver for å spare penger.

Vi får være med på dåpen av nyferja Herøysund der vi blant annet møter Siv Jensen, dyktig spilt av Ingeborg Hågensen, Vegar Dalen og en populær matros.

Justin Bieber
Leonard Theimann gjør en utrolig parodi på Justin Bieber, til tross for at han ikke på noen måte har sangstemmen inne. Leonard imponerer også sammen med Sigve Edvardsen i en egen båtsketsj der han parodierer sin mor.

Sigve framkaller også utrolig mye latter i en artig sketsj der lærerne har havnet på sykehjemmet. Han imponerer med en herlig mimikk når han virrer rundt med gåstolen.

Klassen har mange dyktige sangere og dansere og dette er også med på å løfte forestillingen.

Teknisk krevende
Årets revy er teknisk krevende og det er imponerende å se at både lys, lyd og visning av bilder på storskjerm betjenes av de dyktige elevene. De 20 numrene blir genialt bundet sammen med oppdateringer på Facebook av Torleiv Grønbech. Han sitter og skriver om slitsomme toppturer og andre slitsomme affærer som han tilsynelatende har vært med på, til stor latter fra publikum.

Penger til klassetur
Revyen består av hele 20 nummer gjennom to akter med innlagt pause med loddsalg og salg av mye godsaker. Salget og billettinntektene til de rundt 500 publikummerne går til vårens planlagte skoletur med de hvite busser til Auschwitz.

All honnør til elevene og de som har stått bak revyen. Dette er virkelig noe alle sammen kan være stolte av å ha vært med på.