10. klassingene ved Herøy skole har gjennom mange år hatt som tradisjon å spille revy for bygdas befolkning. Årets revy er skrevet av elevene, lærere og foreldrene til avgangsklassen. Elevene vil ikke røpe for mye av revyen, men storflyplass og suppleringsferga blir nok en ordning på i løpet av revyen. Det er mange gullkorn og glede seg til.

- I revyen tar vi for oss høyaktuelle episoder som har skjedd i løpet av det siste året, så det er mye å glede seg til, sier avgangselevene.

Forskjellige tidspunkt
Torsdag er det revy kl. 18.00 og fredag er det revy kl. 19.00.

- Vi håper så mange som mulig kommer og ser på revyen vår, dette blir bra, oppfordrer avgangselevene.

Revyen består av 10 nummer i hver akt med innlagt pause på 20 minutter der publikum kan få kjøpt seg kaffe, noe og bite i og ikke minst hjemmelagde drops. Det blir også loddsalg i pausen.

Alle elevene i 10. klasse deltar i revyen, enten som skuespillere, musikere, lyd- og lysteknikere eller i andre roller. Kirsti Iversen forteller at det er mye øving nå og i neste uke kommer teaterinstruktør Kari Renate Nilsen for å hjelpe til.

- Vi gleder oss veldig mye, og det blir vakker sang og musikk i tillegg til mange sketsjer, avslutter sprudlende avgangselever.

Viktig inntektskilde
Avgangselevene planlegger tur med de Hvite busser til Polen og Tyskland til våren og de håper selvsagt at årets revy på lik linje med de tidligere revyene skal bringe mye penger i reisekassa.

Billetter og priser:
Det blir forhåndssalg av billetter på Spar, Mix-kiosken og Coop Seløy. Billettene kan kjøpes i butikkene fra fredag 1. november.

Voksne kr. 150.
Barn kr. 80 (t.o.m. grunnskolealder)
Familie kr. 350 (mor, far og barn)