Caroline blir ny kommunalsjef for oppvekst og kultur

Caroline Asphaug_1

Caroline Asphaug (30) er ansatt som nye kommunalsjef for oppvekst og kultur i Herøy kommune og skal begynne i jobben 1. oktober.

Caroline gir uttrykk for at hun gleder seg veldig til å begynne i jobben, og synes Herøy er en veldig fin plass. Hun kommer fra Bodø, men møtte under sine studier i Tromsø sin samboer som kommer fra Sandnessjøen. Det var han som fikk henne til å flytte Helgeland, og de bor nå i Sandnessjøen. Her har de kjøpt hus som de holder på med å restaurere.

- I starten vil jeg pendle til jobb i Herøy, men vi får se hva vi vil gjøre på sikt. Vi har siden vi flyttet hit vært mye på Herøy og sett etter hyttetomt, for vi har veldig lyst på en fritidsbolig her på sikt, sier Asphaug.

Caroline er utdannet jurist og har tidligere jobbet som advokat og advokatfullmektig, blant annet innenfor familierett og barnerett. Hun brenner også for kultur og det å legge best mulig til rette for barn og unge.

Ønsker å legge best mulig til rette for barn og ungdom
- Herøy er en veldig fin øykommune. Det er også en kommune som er i utvikling, og det synes jeg er veldig bra. Kommunen vil også opp og fram og det setter jeg pris på, sier Asphaug.

- Jeg synes det er viktig å ta vare på de unge, og at kommunen legger best mulig til rette for barn og ungdom. Det er viktig å gi de den ballasten og tyngden de trenger i livet. Det å lede en prosess der mange folk skal delta synes jeg er både utfordrende og spennende, både når det gjelder den nye skolereformen og økt barnehagebehov framover. Jeg vet også at det i sektoren jeg skal inn er full av særdeles kompetente folk. Jeg er derfor ganske ydmyk og håper jeg kan være med å utvikle sektoren videre i takt med som innbyggerne i Herøy ønsker, og det som politikerne legger rammer for, avslutter Asphaug.

Foto: Privat

Caroline Asphaug
Caroline Asphaug blir ny kommunalsjef for oppvekst og kultur i Herøy.

Annonser