Bygger om på Herøy UL

ul_heroey_moetet2
Neste uke starter ungdomslaget på Sør-Herøy en omfattende dugnad hvor det skal bygges nye og skikkelige toaletter. Det er dagens hybler som må vike plassen og alt skal være ferdig til i slutten av mai.
Styret i Herøy UL har lenge hatt lite til overs for de gamle toalettene i bygget. For noen år tilbake ble det byggdet to hybler med et bad med et toalett i nordenden av lillesalen.
 
Dette blir for lite når det er store arrangementer og derfor må man tilby de gamle toalettene i underetasjen.
 
Nå skal det bli bedre.
 
Etter initiativ og idé fra nestleder i styret Roger Haaland har Roy Nilssen tegnet en helt ny løsning med to toalett-avdelinger i nordenden av lillesalen. (se planlegning "Slik skal det bli")
 
Starter neste uke 
Neste uke starter dugnaden som skal ordne opp i forholdene, og leder i styret for Herøy UL, Silje Thoresen Hansen, håper på god oppslutning.
 
- Det blir nok å bruke både tekstmeldinger og telefon når vi ønsker folk på dugnad. Det er liten nytte om det møter opp mange på en gang.
 
Håper alle brukerne blir med
- Men vi håper jo at alle som kommer til å bruke huset blir med, sier Silje Thoresen Hansen til Herøyfjerdingen.
 
Hun har med lille Kaia på dugnadsmøte når vi stikker innom Herøy UL sine lokaler på Sør-Herøy tirsdag ettermiddag.
 
 - Siden dette blir snekring, som som kanskje mest påkaller herrene, håper vi at damene støtter opp med kaffekoking og vafler, smiler lederen i Herøy UL.
 
Det første som skjer neste uke er å tømme hyblene for møbler og annet. Så skal vegger rives og nye settes opp.
 
Konfirmasjon i mai
- Vi venter med å rive veggen inn til lillesalen til sist på grunn av at vi skal ha arrangementer i lokalene mens dette pågår, sier Silje Thoresen Hansen.
 
Innen slutten av mai må alle arbeider være ferdige, for da skal det arrangeres konfirmasjonsmiddag i lokalene.
 
Litt senere er det booket inn et stort slekts-treff i ungdomslagets lokaler med over 100 personer.
 
Nytt kjøkken
Styret i ungdomslaget ligger altså ikke på latsiden, for et helt nytt kjøkken er også planlagt inn.
 
- Kanskje tar vi det nå mens vi likevel er i gang, vi får se. Hvis ikke det blir nå, tar vi det til høsten, avslutter Silje Thoresen Hansen.
 
Med seg i styret i ungdomslaget har hun nestleder Roger Haaland, sekretær Roy Nilssen, kasserer Gerd-Nancy Sandvær. Styremedlem er Kristine Kleven, mens Elin Karina Hanssen, Elena Johansen og Simone Thoresen er varamedlemmer.
ul_heroey_moetet2
Diskuterer dugnaden: Fra venstre Gerd Nancy Sandvær, Roger Haaland, Ståle Johansen, Ronny Jensen, Roy Nilssen og Silje Thoresen Hansen med Kaia på fanget.
ul_Heroey_tegning_ny
Slik skal den ombygde avdelingen i nordenden av bygget se ut til slutt.
UL_Heroey_tegning_gammel
Og slik ser det ut i dag.

Annonser