Kl.18:00 - Løvenes konge.  Aldersgrense: 9 år
Disneys “Løvenes Konge”, regissert av Jon Favreau, tar oss med til den afrikanske savannen der en fremtidig konge blir født. 

Simba forguder faren sin, Kong Mufasa, og aksepterer sin egne rojale skjebne. Men ikke alle i kongeriket feirer den nye løveungens ankomst. Scar, Mufasas bror – og inntil nå arving av tronen,har egne planer. Kampen om klippen fylles av svik, tragedie og drama, og fører til at Simba rømmer. Med hjelp fra nye venner må Simba finne seg selv og ta tilbake det som er hans. Stjernecastet i denne filmen inkluderer Donald Glover som Simba, Beyoncé Knowles-Carter som Nala, James Earl som Mufasa, Chiwetel Ejiofor som Scar, Seth Rogen som Pumba og Billy Eichner som Timmon. Med bruk av nyvinninger i filmskaperteknikker kommer verdsatte karakterer til live på en helt ny måte. 

Billettpris kr. 90,-

Se trailer her.

Kl.20:00 - Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Aldersgrense: 15 år

To av verdens største actionstjerner, Dwayne Johnson og Jason Statham, tar Fast & Furious-karakterene sine , Hobbs og Shaw, til kinolerretet i sin egen film. Handlingen foregår to år etter The Fate of the Furious (Fast 8). Luke Hobbs og Deckard Shaw hater hverandre mer enn pesten, men blir tvunget til å samarbeide når cyberterroristen Brixton Lore (Idris Elba) truer med å slippe løs et virus som kan utslette menneskeheten. Oppdraget blir ikke mindre komplisert av at MI6-agenten, Hattie Shaw (Vanessa Kirby), som er på saken, også er Deckards søster. En hardtslående actionfest full av komikk og spektakulære stunts.

Billettpris kr. 110,-

Se trailer her.