Kl.18:00 - Månelyst i Flåklypa 
Sensur: Alle
Billettpris: kr.90,-


Solan og Ludvig-trilogien avsluttes med en spektakulær måneferd som tar Flåklypa-universet til nye høyder. Et nytt, internasjonalt månekappløp er i gang. Det norske bidraget ledes av den briljante oppfinneren Reodor Felgen, med Solan og Ludvig som modige astronauter. Hva kan egentlig gå galt? Ganske mye, faktisk. Med hemmelige passasjerer og skjulte agendaer, kan det se ut som om ingenting går etter planen. 

Manusforfatter Karsten Fullu har lang erfaring fra scene, TV, radio og film. Han skrev bl.a. manus til Kurt blir grusom, og var også forfatter på de to andre filmene i Flåklypa-universet produsert av Maipo Film.

Se trailer her.


Kl.20:00 - Skjelvet
Sensur: 15 år
Billettpris: kr.110,-


I 1904 ble Oslo rammet av et jordskjelv med styrke 5,4 på Richters skala. Skjelvet førte til betydelige ødeleggelser. Men heldigvis, ingen menneskeliv gikk tapt. Geologiske undersøkelser viser at faren for et nytt og større jordskjelv kan være reel. Nesten ukentlig registreres det bevegelser i og rundt Oslo. 
Hva vil skje dersom et langt større jordskjelv treffer hovedstaden?

SKJELVET er oppfølgeren til katastrofefilmen BØLGEN. Denne gangen er det ikke en bygd på Vestlandet som er truet - det er Norges hovedstad!

Se trailer her.