Kl.18:00: Askeladden - Dovregubbens hall. Aldersgrense 9 år
Vi er i Norge, en gang for lenge, lenge siden. Den fattige bondesønnen Espen Askeladd og brødrene hans begir seg ut på en farefull ferd for å redde kongerikets prinsesse, så de kan bruke belønningen til å gjenoppbygge familiegården. Prinsessen er kidnappet av selveste Dovregubben; et grusomt troll som sies å være umulig å bekjempe.

Regissør  Mikkel Brænne Sandemose startet filmkarrieren som animasjonsassistent til bestefaren som jobbet på Caprino filmstudio. Siden har han regissert en rekke prisvinnende kortfilmer, musikkvideoer og et hundretalls nasjonale og internasjonale reklamefilmer. Sandemose debuterte som spillefilmregissør med Fritt vilt III i 2010, og tre år senere fulgte han opp med publikumsfavoritten Gåten Ragnarok.
Se trailer her.

Kl.20:00: Kingsman: The Golden Circle. Aldersgrense 15 år.
"Kingsman: The Secret Service" introduserte verden til Kingsman - en uavhengig, internasjonal superhemmelig etterretningsorganisasjon hvis endelige mål er å holde verden trygg. I "Kingsman: The Golden Circle står våre helter overfor en ny utfordring. Når deres hovedkvarter blir ødelagt og en hel verden holdt som gissel, fører det til oppdagelsen av en alliert spionorganisasjon i USA som heter Statesman.

I et nytt eventyr som tester deres agenters styrke og kløkt går disse to hemmelige eliteorganisasjonene sammen for å redde verden og beseire en hensynsløs felles fiende.

Kingsman: The Golden Circle er regissert av Matthew Vaughn, og vi får et gjensyn med
Taron Egerton (Eggsy), Colin Firth (Harry) og Mark Strong (Merlin). På rollelisten ser vi også bl.a. Channing Tatum, Halle Berry, Julianne Moore, Pedro Pascal og Jeff Bridges.
Se trailer her.

.